22 Şubat 2010 Pazartesi

Baslangic

Merhaba

Bu Blog genel olarak Iran ve Iran hakkindaki yazi, bilgi ve reimlerden olusacak. Iran konusunu ilk olarak 2008/10/18 tarihinden itibaren degisik Turkce forumlarda baslattim, Bu konu degisik forumlarda ilgiyle karsilasti ve cok sayida okur benimle irtibata gecerek soru ve goruslerini paylasti.

Bu konu Turkce dilinde Iran hakkinda en kapsamli konudur ve Irani her yonden ele alarak uzun bir zaman diliminde Medya ve Batili kaynaklar tarafindan aklimizda olusan kotu ve gercekdisi imaji guncelliyip ve Iranin gercek yuzu ve imajini Politik parametreler haricinde gostermeyi hedefliyor.
Bu dogrultuda ve bu konuyla birlikte Iran hakkinda diger konularda olusturulmustur ki onlari da yakinda weblog haline getirecegim.

Bu konuyu eklemek icin yeni site onerilerinizi de bana gonderebilirsiniz. bu konu halen asagi daki sitelerde mevcuttur:
Modifiyem
TrMilitary
WowTurkey
Gezenbilir
GeziYorumlari
Kanka


Son olarak Soru, Gorus ve Onerilerinizi " Yorum" bolumunden yada Email araciligiyla benimle paylasabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam İranla ilgili yazılarınızı ilgiyle okuyorum. elinizde kaynaklar zenginse İran Azerbaycanı dışındaki bölgelere daha çok önem verirsen sevinirim. YAzdığın pek çok konudan istifade ettim teşekkürler.

Ice Man dedi ki...

Selam
Ilk once ilginizden dolayi tesekkurler,Daha once bu konu altinda Turk sitelerinde yazdigim ama halen bu weblog`a koymadigim bazi yazilar da mevcut, insallah 1 ay icerisinde hem onlari eklicegim hemde yeni yazilar yazmaya baslicagim.
Tabi benim hatirladigim Iran azerbayjanina ayit sadece Tebriz yazisi var, diger yazilar genellikle Iranin geneliyle ilgili ama ben yinede sizin yazinizi da goz onunde bulunduracagim.

Tesekkurler

 
Free counter and web stats